Blogs

Tiešsaistes tikšanās ar Rīgas Sociālo dienestu 15.aprīlī

Nodibinājums “Teodora Jura fonds” aicina tuviniekus, vecākus piedalīties attālinātā tikšanās ar Rīgas domes Sociālā dienesta pārstāvjiem. 

Ceturtdien 15.aprīlī pulksten 13:00 notiks tiešsaistes tikšanās, lai saņemtu informāciju par Rīgas pašvaldības atbalstu bērniem ar funkcionāliem traucējumiem/ invaliditāti un viņu ģimenēm.

Aicinājums ir nosūtīts arī Labklājības ministrijai ar lūgumu  piedalīties un informēt par valsts atbalstu.

Lūdzu pieteikumu dalībai sūtīt uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Tikšanās nepieciešamība secīgi veidojusies sarunās ar vecākiem un Sociālā dienesta darbiniekiem. Nodibinājums “Teodora Jura fonds” pašlaik realizē projektu “Ģimeņu, kuras audzina bērnu ar īpašām vajadzībām, atbalsts”, kuru atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds Latvijas valsts budžeta finansētās programmas “Ģimenei draudzīga pašvaldība” atklāta projektu ieteikumu konkursa “Atbalsts ģimeņu interešu pārstāvošo NVO pamatdarbības nodrošināšanai” ietvaros (projekta līguma Nr. 2020.LV/ĢDP/3/03/01). Ceram uz sadarbību un ģimeņu, kuras audzina bērnu ar īpašām vajadzībām, regulāru, saprotamu valsts un pašvaldību atbalstu.

#SIF_vietagimenei #teodorajuafonds #atbalstsvecākiem #bērniarīpašāmvajadzībām #īpašovajadzībuģimene

Par mums

Satiekot citus vecākus un bērnus ar īpašām vajadzībām, rodas plašāka skaidrība kā palīdzēt gan bērniem, gan vecākiem. Tāpēc Teodora Jura vecāki sadarbībā ar citu bērnu vecākiem ir izlēmuši veidot šo fondu.

Kontakti

Adrese: Misas iela 34-3, Rīga, LV-1058

Telefons: +371 22844298

E-pasts: [email protected]

Ziedojumu konts

LV34HABA0551044217340 
Banka: A/S “Swedbanka”, kods: HABALV2LV
„Teodora Jura fonds”
Reģ. Nr. 40008268573. 

 

©2024 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Teodora Jura fonds

Search